Nieuwe website voor EHBO-vereniging

Biddinghuizen - 26 november 2008.  De EHBO-vereniging Biddinghuizen heeft een nieuwe website. De laatste weken is er hard gewerkt om alle wensen van het bestuur onder te brengen en de nieuwe website, maar het resultaat mag er zijn.

Naast een verfrissend nieuw uiterlijk moest de site functioneler en een nog beter communicatiemiddel gaan worden voor de vereniging. Daarbij was ook belangrijk dat de site rust moest uitstralen en overzichtelijkheid.

Aanvraag indienen
Het is nu mogelijk om online een aanvraag voor hulpverleners in te dienen voor een evenement. Tevens hebben de leden een aparte toegang gekregen om inzicht te hebben in alle evenementen, lesavonden en dienstroosters. Ook is er een gastenboek opgezet waar u allen een reactie kunt achterlaten. Heeft u een bericht aan één van de bestuursfunctionarissen dan kan dat nu rechtstreeks via de contacten pagina.

Actualiteit
Ook het aanmelden voor het lidmaatschap kan middels een online formulier. Tevens is er ingespeeld op de actualiteit m.b.t. AED apparatuur en opleiding. De vereniging wil een project op zetten om AED’s op strategische plaatsen in Biddinghuizen te krijgen. Interesse gewekt ? Kijk op de site.

Met deze vernieuwde website hoopt het bestuur ingespeeld te hebben op de wensen en behoeften van de bezoekers.

Bekijk de website via http://www.ehbo-biddinghuizen.nl

EHBO Biddinghuizen