Adri van Loveren ontvangt erepenning

Biddinghuizen - 3 januari 2009.  Adri van Loveren is vanavond, tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Dronten geuldigd voor haar verdiensten bij de EHBO vereniging Biddinghuizen. Zij ontving de gemeentelijke erepenning.

Naast meer dan 20 jaar actief te zijn bij de EHBO-vereniging, werd ook genoemd dat Van Loveren jarenlang actief is geweest in de kantine bij BAS Voetbal. Blij verrast kreeg Adri van Loveren naast de erepenning ook een bos bloemen en certificaat uit handen van burgemeester De Jonge.

De andere erepenningen gingen naar mw. G. Meyberg uit Dronten en dhr. W. Veldman uit Swifterbant.