RPM Marathon ten bate van EHBO-vereniging

Biddinghuizen - 17 maart 2009.  Dit jaar gaat de opbrengst van de RPM marathon van Joy4Life naar het AED-project van de EHBO-vereniging Biddinghuizen. Dat heeft Joy4Life bekend gemaakt.

In 2007 werd deze marathon in Het Koetshuis voor het eerst gehouden. Toen stonden er meer dan 70 fietsen opgesteld in de zaal en verleende Leontien van Moorsel haar medewerking. Het eindresultaat voor Ria's Run tegen leukemie was toen €9.000,=. 2008 overtrof de eerste editie zelfs. Ook toen was Ria's Run het goede doel.

Dit jaar heeft de organisatie gekozen voor een ander goed doel, het AED-project van de EHBO-vereniging. Doel van het project is in openbare ruimten in Biddinghuizen een AED beschikbaar te hebben. Ook bij evenementen waarbij EHBO aanwezig is, zal er dan een AED beschikbaar zijn.

Meer informatie over de RPM marathon, die gehouden zal worden op 7 november 2009, volgt in de loop van het jaar.