HediBouw schenkt €750,= aan EHBO-vereniging

Dronten - 17 oktober 2009.  Vrijdagavond heeft de EHBO-vereniging Biddinghuizen uit handen van ondernemer van het jaar 2008 HediBouw een cheque ontvangen voor het AED-project.

HediBouw ontving deze cheque tijdens het nieuwjaarsfeest in januari 2009 van de gemeente Dronten, nadat zij gekozen waren als “Ondernemer van het jaar”. Ook burgemeester De Jonge was bij de overhandiging bij Joy4Life aanwezig. Het geld draagt bij aan het project waarbij op diverse plaatsen in Biddinghuizen Automatische Externe Defibrillators komen te hangen. apparaten die gebruikt kunnen worden tijdens reanimatie van mensen met een acute hartstilstand.

De EHBO-vereniging was blij verheugd met dit gebaar van deze succesvolle onderneming.