Kunt u reanimeren?

Dronten - 28 april 2010.  Stichting AED Biddinghuizen is inmiddels in het trotse bezit van vijf AED’s en zou graag willen weten hoeveel mensen in Biddinghuizen opgeleid zijn om een AED te bedienen.

Bij de Tas is onlangs de eerste AED (Geschenk van de RABO bank aan Biddinghuizen) opgehangen. Voor de andere vier AED’s van de stichting worden nog kasten aangeschaft. Ook deze AED’s zullen binnenkort in het dorp opgehangen worden.

Stichting AED wil graag weten of er in Biddinghuizen voldoende personen zijn die kunnen reanimeren en een AED kunnen bedienen.

Hebt u een BHV- of EHBO cursus gevolgd of op andere wijze instructie ontvangen over reanimatie en AED bediening, wilt u het dan laten weten?

U kunt zich aanmelden via: ikkanreanimeren@hotmail.com.
Graag uw naam, adres en e-mail vermelden.

Uw gegevens worden niet doorgegeven aan derden.

U wordt alleen binnenkort via e-mail geïnformeerd over de exacte locaties van de AED’s in Biddinghuizen.