EHBO heeft website

Dronten - 7 juli 2006.  De EHBO vereniging Biddinghuizen is sinds kort ook te vinden op internet, via hun eigen website.

De vereniging bestaat op 1 januari 2007 30 jaar en in de jaren groeide de vereniging uit tot een grotere organisatie met een eigen bestuur. Niet alleen deed de vereniging zelf mee aan bijvoorbeeld wedstrijden, ook werden er cursussen gegeven aan particulieren, bedrijven en op basisscholen.

Ook tijdens evenementen in Biddinghuizen zet de vereniging zich in om eerste hulp te verlenen.

Inhoud
Op de website vindt u nieuwtjes, informatie, foto's, aanvraagformulieren en alle overige achtergrondinformatie. U kunt zich nog opgeven voor de beginnerscursus maar ook voor herhalingslessen.

De website is te vinden via de Links van BHZNet en op het adres http://www.ehbo-biddinghuizen.nl/